kontakt

Fællesskabet

Kildefryd, det enkelte menneske (dig) og fællesskabet er 3 dele af helheden på Jordemodervej 4, og for at det hele skal gå op i en højere enhed er det vigtigt, at hver enkelt del "hviler i sig selv".

Der er kun nogle få retningslinjer på Kildefryd.

Det enkelte menneske (dig) har friheden til at være dig selv og hvile i dig selv, vælge til og fra af aktiviteter samt frit at kunne sige ja og nej (eller NUB = Nej Uden Begrundelse) til alt.

Friheden til at være i din kraft og blomstre som du aldrig havde troet mulig.

Intet menneske sættes over fællesskabet på Kildefryd, og fællesskabet er som en levende organisme, der binder alt sammen.

 

Working meditation

1) Take care of your-beautiful-self

2) Take care of other people

3) Do working meditation

Alle praktiske funktioner udføres af alle i skiftehold, og vi øver os på at gøre "arbejde til meditation og meditation til arbejde". Der kommer ikke nogle udefra for at rydde op, gøre rent eller lave mad.

 

Vegetarmad

Alt maden på Kildefryd er vegetarisk og så tæt på 100 % økologisk som muligt. Forplejningen på Kildefryd - sammensat af fagfolk - vægtes højt. Alle på Kildefryd tager i skiftehold del i tilberedningen af samtlige måltider. Kildefryd gør meget ud af hvert enkelt måltid og betragter hvert måltid som en "stjernestund".

 

Sharing

På Kildefryd er sharing højt skattet. Dem af Jer, der aldrig har prøvet "sharing", vil få en grundig introduktion på Kildefryd. Kort fortalt er "sharing" at dele og lytte. Hvad der bliver sagt og lyttet til i "sharing-gruppen", kommer ikke videre, og den enkelte bliver ikke analyseret, vurderet eller "fixet" af de andre.

 

Heart Dance

Heart Dance er også højt prioriteret på Kildefryd. Det er en fin måde at ryste (danse) en gruppe sammen på og også en smuk måde at sammensmelte alles hjerter.

 

Laaange knus

Et vaskeægte "Kildefryd knus" kan ikke beskrives med ord men skal - som så meget andet på stedet - opleves. Blot ved de fleste, at noget sker, når 2 mennesker knuser hinanden i laaaaaaang tid.

 

Sove udenfor

Alle på Kildefryd sover udenfor. Enten i sheltere eller i egne telte.
Det er ikke muligt at sove indendøre.

 

Med andre ord

På Kildefryd drejer alt (med alt menes alt) sig om kærligheden til naturen, kærligheden til hinanden og kærligheden til sig selv.

 

High on life

"You are not rich until you have something that money can not buy"
...citat: Garth Brooks

 

Er det noget for dig?

På Kildefryd er vi alle i "samme båd" og fælles om at skabe et sted, hvor intuition, indsigt, visdom, klarhed og glæde kan spire indefra.